Beer & Bike Club | Budva Montenegro

Upoznajte naš Klub

Mjesto okupljanja ljubitelja motora, piva, dobre hrane i druženja.

Prosle su 2 godine od otvaranja BBC-a mjesta na kome se skupljamo, druzimo, pijemo... Hvala svima Vama koji provodite vrijeme kod nas i koji stalno dolazite kao i onima koji zele da dodju i druze se sa nama.. 


"Beer & Bike Club" nalazi se u Budvi u Crnoj Gori. Otvoren je 2011 u okviru restorana "Jadran kod Krsta". Ovo je mjesto okupljanja ljubitelja motora, piva, dobre hrane i druženja. Klub redovno organizuje humanitarne akcije, svirke i druga okupljanja.  

Harley Davidson Checkpoint   

Pridružite se Harley-Davidson klubu Crne Gore. Klub je započeo sa radom u svom sadašnjem formatu u Junu 2009, kada se grupa istomišljenika iz Crne Gore okupila da zajedno podijeliti zajedničku strast .... vožnju Harley-Davidson motora.

Klub prima redovne nove članove sada kada imamo vlastiti klub u srcu Budve! Sastanci se održavaju u restoranu Jadran, na budvanskoj obali (Slovenska Obala 10, Budva, Crna Gora). Svi vozači Harley Davidson motora dobijaju 10% popusta u restoranu Jadran.

Slobodno nas posjetite. Po dolasku pitajte da vas upute na Krsta Niklanovića koji će vas upoznati sa nekoliko ljudi , pokazati klub i generalno učiniti da se osjećate dobrodošlim . Motori su naša strast - kada započete druženje 
možete očekivati da ćete ostati do kasno u noć...

 

Restaurant Jadran Budva Beer & Bike Club Budva on Facebook Beer & Bike Club Budva on Foursquare